Oppleve det beste fra norsk natur!

Mange tenker ikke på å dra på ferie i sitt eget land, da det er mange som tenker at de kun ønsker å ligge på en solseng og ikke gjøre stort annet under sin sommerferie. For de som ønsker en annerledes og litt mer spennende vil en ferie i Norge være midt i blinken. I vårt lange og varierte land står opplevelsene og venter på deg. Enten du vil oppholde deg ved havet eller i de høye fjell, vil du kunne oppleve akkurat det du ønsker. Hotellene står og og venter på å ta deg i mot og varte deg opp med det beste Norge har å by på.

Nutshell Norway fjordØnsker du for eksempel å oppleve det mest spesielle fra Norges natur, nemlig de dype fjorder med bratte fjell og klipper, vil du finne et godt utvalg av hoteller ved disse områdene. I for eksempel Geiranger finnes det flere ulike hoteller å velge mellom, men man kan også velge å ta en campingferie, dersom dette frister mer. Det finnes flere ulike aktiviteter man kan foreta seg ved steder som for eksempel Geiranger. Man kan enten ta en tur med båt ut på fjorden eller gå en god gåtur opp i fjellene for å oppleve utsikten.

En Norgestur byr på en aktivitetsfylt ferie, og enten du liker å padle i kano eller å gå lange fotturer i skog og mark, vil du finne noe som passer akkurat for deg. Det finnes også mange aktivitetsparker rundt omkring, hvor du for eksempel kan dra på rafting, eller prøve deg som klatrer. En slik ferie er perfekt for familier med barn i ungdomsalder, som gjerne ønsker litt mer spenning i ferien, men de passer like godt for folk unge voksne som ønsker å ha en aktiv ferie. Det er bare å knyte turskoene og pakke ryggsekken, norsk natur venter på deg akkurat nå!