Om dette nettstedet

På dette nettstedet finner du informasjon om turisme i Norge, og spesielt om hvordan du lett kan finne de billigste hotellene rundt omkring i landet.

Norge er et perfekt ferieland, det er mange fantastiske turistmål fra nord til sør. Det trenger faktisk heller ikke koste skjorta. Norge er ikke et så dyrt ferieland som mange tror. Det kan faktisk ofte være mye dyrere å bo på hotell i utlandet enn hva det koster i Norge. Spesielt Oslo har spesielt gode priser på hotell, og spesielt i helgene da forretningsmennene har dratt hjem. Lærer man seg noen helt enkle triks, kan man også lett få hotellrommene mye billigere. Disse triksene får du selvsagt her på denne siden.

Her vil du også lære at det ofte vil være lurt å lese seg opp i ulike reiseguider før du besøker et nytt sted i Norge. Du vil også få inspirasjon til å reise som en lokal, ved å handle på butikkene de lokale liker å handle i, og ved å spise på de restaurantene som de lokale liker aller best.

Å reise i Norge gir mye glede, både hva gjelder natur, god mat, kulturelle opplevelser og god service når man bort på hotell. Et godt hotellopphold er nemlig godt for både kropp og sjel, og heldigvis er nordmenn heldige som har så mange fine hoteller å velge mellom i eget land.

Så hva venter du på? Lær hvordan du aller best kan feriere i Norge, og hvordan du kan gjøre det på billigst mulig måte.