Finn billige hotell i Norge

Det finnes en flust av nettsider der ute hvor du kan søke opp de billigste hotell-alternativene i Norge og verden. Men det kan være vanskelig å navigere i denne sjøen av nettsider som alle lover deg den beste prisen.

To sider som er fine å bruke, er hotels.com og booking.com. Disse to sidene har holdt koken i mange år, og de holder hva de lover. Likevel er det slik at de ikke alltid har den laveste prisen. Når du skal bestille deg et hotellrom i Norge kan du ofte spare mye penger ved å bestille direkte gjennom hotellets egen nettside, eller rett og slett rinhotel-union-oye-magnusnordstrand-1400x788ge hotellet å spørre om et pristilbud. Siden du forstår språket er det en stor sjanse at du som norsk hotellgjest får bedre pris på et norsk hotell, enn en utenlandsk kunde.

Skulle du derimot fortsatt synes hotellrommet koster litt i meste laget, er det mange måter du enkelt kan tjene litt ekstra penger for å betale for hotellet. Du kan for eksempel Spin Palace app for å vinne noen ekstra kroner, eller du kan lete deg frem på internett etter såkalte kupongkoder. Det kan være mye penger å spare på en kupongkode, og selv om det kan ta litt tid å finne en som faktisk virker – vil det som oftest være verdt det.

Mange hotellkjeder har også egne bonusprogram, slik at du får en bonus-natt etter x antall overnattinger hos den gitte kjeden. På denne måten kan man også tjene penger over tid. Er du medlem i et bonusprogram vil du også få tilsendt de beste prisene, og kampanjetilbudene, over e-post. Ønsker å se de siste tilbudene, så pass på at disse e-postene ikke havner i spam-mappa i innboksen din.

Hotell i Norge kan være relativt rimelig hvis du bruker tipsene ovenfor, og man kan heller bruke pengene som man sparer på annet moro.