Dra på spa-hotell for å slappe av

Ønsker du en ferie hvor du bare skal slappe av? Trenger du å få tilbake energien etter en hektisk hverdag? Eller kanskje du bare ønsker å dra på en romantisk helgetur med kjæresten? Da kan det være en god idé å velge et spa-hotell. Heldigvis finnes det mange spa-hoteller over hele Norge, hvor man kan slappe av i fine omgivelser.

nhr_farrisbad_spa_03Nordfjell Spa- og Fjellhotell er et sånt hotell, og her kan man også gå på ski hvis man skulle ønske det. Men det er selvsagt helt greit å holde seg i spa’et hele dagen, få forskjellige spa-behandlinger og drikke grønn juice, og sprudlende champagne, om hverandre.

Et annet fin spa-hotell finner man i Son, kun en kort kjøretur fra Oslo. På sommeren kan man også ta ferge hit, noe som gjør idyllen komplett. Men spa-hotellet i Son byr på gode opplevelser sommer som vinter. Etter en helg på dette hotellet vil man garantert komme hjem med ny energi.

Befinner du deg på Sørlandet, finnes det også et spa-hotell i Kragerø. Her har de også et bad hvor du kan svømme innenfra og ut. Behandlingene her kan forvandle selv den mest slitne personen, og er absolutt verdt hver eneste krone. Og skulle man ønske å dra ned til havet, er dette kun noen minutter unna.

Juvet Landskapshotell er også et fantastisk alternativ, og her får man kombinert nydelig natur med de beste spa-behandlingene Norge har å tilby. Hotellet er arkitekttegnet og i en helt egen klasse. Hotellet har vunnet flere internasjonale priser, og det er på tide at flere nordmenn får opp øyene for denne perlen. Her bor man i små hytter i skogen, og mange av dem har utsikt til den nærliggende fossen. Kombinasjonen av natur og design er uslåelig. Og bestiller man hotellrom i god tid, trenger det heller ikke å være altfor dyrt.