Bo rimelig på Norgesferie

Det finnes mange alternative måter å bo rimelig på når man trenger å bo på hotell i Norge. Man kan søke gjennom sider som booking.com og Expedia, som scanner mange forskjellige nettsider for å finne den beste prisen for deg.

holiday-1014906_960_720

Man bør også vurdere å bo på hostel, istedenfor hotell. I Oslo, for eksempel, kan Anker Hostel være et godt og rimelig alternativ for dem som reiser på budsjett. Samme aktør byr også på Anker Apartments på Rodeløkka hvis man trenger litt mer rom enn hva man får på et hostel. En av de beste tingene med å bo på hostel er at man møter mange andre reisende som er ute etter å gjøre nye bekjentskaper. Et hostel blir derfor fort en sosial affære. Mange hosteler har også egne kjøkken, hvor man kan lage måltider. Dette blir mye billigere enn å gå ut for å spise.

For å spare penger når man bor på hotell, bør man alltid sjekke at frokost er inkludert i prisen. Dette er en av de enkleste måtene å få ned prisen på ferien. Noen hotellkjeder tilbyr faktisk også en enkel middag inkludert i rom-prisen.

Til slutt bør man vurdere om man heller har lyst til å leie seg en leilighet gjennom Airbnb istedenfor å bestille et vanlig hotellrom. Det kan være mye penger å spare hvis man føler seg komfortabel med å bo hjemme hos andre mennesker.

På sommeren kan man jo vurdere å bo i telt, eller under åpen himmel, ingenting blir billigere enn dette! Men så skal man huske på at det en gang i blant også er lov å unne seg selv et opphold på luksushotell. Selv om rimelige hoteller kan være fine, er det ingenting som slår å bo på et storslått hotell med fantastiske senger, badekåper, hotellbar, room-service og sen utsjekking.